Full 1
FHM GIDA'YA HOŞGELDİNİZ
Dünya markalarının tek adresi

Full 1
Full 1
Kaliteli Ürünler, Güvenilir Hizmet!
Full 1
Full 1
Birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir.

Full 1
previous arrow
next arrow

444 61 64

"Dünya lezzetlerini sunmak için müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan bir anlayış içinde tercih edilen bir firma olmayı sürdürmek temel ilkemizdir."
Muzaffer kurt
Genel Müdür

Biz Kimiz?

Firmamız , Türkiye’nin en büyük ithalatçı firması olan Ekol Gıda’nın Akdeniz dağıtımını Horeca kanalında gerçekleştirmek üzere FHM Gıda adıyla 2010 yılında Antalya’da faaliyete başladı.

kalite politikamız

Dünya lezzetlerini sunmak için mevzuatlara uyarak ve ekibimizi sürekli eğiterek yenilikleri ve teknolojiyi takip etmek, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan bir anlayış içinde güvenilir ve tercih edilen bir firma olmaya çalışmak, Kalite yönetim sisteminin ve süreçlerin etkinliğini sürekli artırmak için çalışanların motive olduğu bir ortam sağlamak temel ilkemizdir.

profesyonel ekip

110 deneyimli çalışanımızla müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak amacıyla durmadan çalışıyoruz. Araç filomuzla siparişlerinizi kapınıza kadar getiriyoruz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Müşteri Memnuniyeti

Birlikte büyüdüğümüz ve büyümeye devam edeceğimiz değerli müşterilerimizin memnuniyeti adına, satış öncesi ve sonrasında gereken azami desteği ve dikkati göstermek en önemli görevimizdir.

Müşteri Beklentileri

Dünya gıda sektöründeki gelişmeleri yakından takip edip müşterilerimizin beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık veriyoruz.

Kaliteli Ürünler

Ürünlerimizin kalitesine müşterilerimizden önce bizim ikna olmamız şarttır. Arkasında duramayacağımız bir ürünün satışını yapmaktansa, satış yapmamayı tercih ederiz.

Zamanında Teslim

Satış öncesi ve sonrasında güvenilir ve kesintisiz bir hizmet sunmak, ürünlerin sağlıklı bir şekilde raflara kadar ulaşmasını sağlamak, raftaki ürün için de gereken desteği vermek en önem verdiğimiz noktalardandır.

Ürünlerimiz

Binden fazla ürün çeşidimizle Türkiye'de bulamadığınız marka kalmayacak!